Ticker

8/recent/ticker-posts

Hadirilah Kajian Spesial Waspada Penggugur Pahala Puasa Bersama Ustadz Ahmad Zainuddin di Islamic Center Masjid Al-Muttaqin Bedogan Sawangan Magelang

✨ _*MAGELANG MENGAJI*_
TEMA:
_ROMADHON 1444 IKI KUDU LUWIH BECIK TINIMBANG TAHUN KEPUNGKUR_

1•PENGAOSAN ING *MASJID AL-HIDAYAH* KETEP
2•PENGAOSAN ING ISLAMIC CENTRE *MASJID AL-MUTTAQIEN* ICMA BEDOGAN.

 _Bismillahirrohmanirrohim_
Kanthi linambaran panyuwunan lan pangantu-antu dumateng kemirahan soho ridhanipun Alloh _Subhanaahu wa Ta'ala,_ kasuwun rawuhipun wonten ing Adicara *Pengaosan Romadhon*

Kaasta ;
πŸ‘€ *Ust. AHMAD ZAINUDDIN* Hafidzohulloh (Pangarsa Radio Dakwah BASS FM Salatiga)

*PENGAOSAN no1* 
*Setu Pahing*
9 Romadhon 1444
1 April 2023
Mapan wonten ing; 
πŸ•Œ *Masjid AL-HIDAYAH*
Ketep, Sawangan
⏰ Wanci:
*jam 4.30 Ba'da 'Asar- Maghrib lan buko sesarengan*
Kanthi irah-irahan:
_*BAROKAHING SASI ROMADHON*_
=====================

*PENGAOSAN no 2*
⏰ *Ahad Pon*
11 Romadhon 1444
2 April 2023
πŸ•Œ Mapan ing
*Islamic Centre Masjid AL-MUTTAQIEN*
Bedogan, Gondowangi
Sawangan
πŸ•–Wanci:
Jam *6.00 - 7.30*
πŸ“– Kanthi irah-irahan:
_*WASPODO PERKORO KANG ANGGUGURAKE GANJARAN POSO*_

Umum: 
*Kagem kakung-putri.*

Rosulullah _shallallohu alaihi wasallam_ paring pangandikan:

_"Sing sopo wong lumaku milih dalan kanggo anggolek ngilmu agama, mulo Alloh bakal nggampangake deweke nemokke dalan tumuju ing suwarga"_
(HR. Muslim saking Abu Hurairah _radhiyallohu'anhu_)
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻